1 Eylül 2016 Perşembe

aytaş evden eve taşımacılık

Aytaş evden eve taşımacılık bugün 01.09.2016 incilipınar mahallesinde dürümcüler sokağında evden eve taşımacılık yaparken görüntüledik.Binanın 4.katına asansörlü evden eve taşımacılık aracını kurmuş ve evden eve nakliyat yapıyorlardı.
Aytaş yaptığı işlerinde iddalı bir firmadır.

gaziantep evden eve taşımacılık yaperken

gaziantep evden eve taşımacılık yaperken

4 yorum:

  1. Beskurus etmiyorsunuz tlf da fiyat konuşup sonradan eve gelip 300 400 fazla istemeniz insanları kandırmaktan başka birşey değil yaptığınız ayıp bana söylediler gelmesinler diye daha önce de böyle şeyler olmuş yapmazlar dedim ama yapılıyormuş yazıktır insanları sömürmeniz günah ve sizin ayıbımız yazıklar olsun

    YanıtlaSil
  2. kesinlikle berbat, 3 hafta önce eşyaları taşıttık. mutfak eşyalarından 4 koliyi (bardaklar, tabaklar, konsol önü cam set, yemek takımı) kırdılar, koltuğun deri olan kolunu indirme esnasında kapının koluna takarak yırttılar.aradım ilk görüşmede kırılan malzelerin whatsapptan görüntülerini attım.arkadaşlarla görüşeyim bir dahakinde dikkat etsinler şeklinde cevap verdi ve benim zararım ne olacak dediğimde size döneyim dediler ve telefonu devamlı meşgule alarak benim nımaramı engelledi. Farklı bir numaradan aradığımda ise verdiği cevap; çalışanlar sigortasız, onlardan kesemem, kazadır olabilir, ben ne yapayım, geçen hafta bir evi taşırken 3000 tl lik tv kırıldı sahibi kazadır olabilir canınız sağolsun demiş ve bana bunu anlatıyor.kesinlikle bu firma ile çalışmayın derim.

    YanıtlaSil
  3. Yamaç Nakliyat şirketi olarak kamyonet nakliye araçları ile yük ve eşya taşıma, İstanbul nakliyeciler, İstanbul nakliyat firmaları.

    YanıtlaSil